/media/27025/clarionernst.jpg

  Clarion Hotel Ernst

  catering, hotell, kurs, konferanse, restaurant, bar, hotel, overnatting, choice, clarion,

  Clarion Hotel Ernst ligger sentralt til i sentrum av Kristiansand og er hotell for den reisende som ønsker noe litt utenom det vanlige.
  Internasjonalt interiørdesign og spennende samtidskunst er blandet med byggets tradisjonsrike arkitektur og resultatet er noe du ikke har sett tidligere. Velkommen til Sørlandets råeste hotell!

  Rådhusgaten 2

  Postboks 459

  Reinhartsen as

  fisk, sjømat,delikatesser,vilt,spesialiteter,catering,kjøtt,mat,skalldyr

  Våre Åpningstider er mandag til fredag kl 0700 - 1700, lørdag kl 0700 - 1600.(Torvet 0900 - 1700/1500)Stort utvalg innen sjømat,vilt og spesialprodukter,samt catering og ferdigretter.Flere produkter kåret som Norges Beste. Eget Røykeri,fiskematproduksjon og andre delikatesser.Vi har 2 utsalg et på Fiskebrygga og et på Torvet. Vi har alltid smaksprøver.Helt benfrie fileter. Spør om råd.Velkommen.

  Gravane 8

  4610 KRISTIANSAND

  Hotel Norge

  Hotell, Overnatting

  Lykke er å bo godt på Hotel Norge. Her kan du nyte en god nattesøvn
  på Jensen Ambassadør madrasser i rolige omgivelser. Hotel Norge er et førsteklasses hotell med varm atmosfære. Våre 172 rom er av høy kvalitet med original kunst av kjente kunstnere, aircondition, minibar og kabel tv. Hotellet er kåret til beste frokost i region sør 6. året på rad. Nystekte bakervarer fra eget bakeri hver dag.

  Dronningensgate 5, 4611 Kristiansand

  4662 Kristiansand, Pb. 729

  Bakgården bar og restaurant

  Tapas - med spesialiteter innen rike oster, skinker og pølser. bar, nattklubb, restaurant, uteliv, Tapas

  Bakgårdens gir deg personlig service, bredt utvalg, god atmosfære og kvalitet i alle ledd! Med et sortiment på 800 forskjellige flasker, og prisbelønte bartendere i nasjonale og internasjonale konkurranser, ligger vi i toppsjiktet som en av Norges mest spennende barer. Vår største satsing innen mat serveres på en hjemmespikket trefjøl

  Tollbodgata 5, 4611 Kristiansand

  Pb. 77, 4662 Kristiansand

  Smak av Norge - Hotel Norge

  Cafe, Restaurant, Servering

  Smak av Norge finner du i Hotell Norge, sentralt plassert i Dronningensgate.
  Her kan man spise frokost, lunsj, småretter og middag. Menyen inneholder alt fra rimelige og raske dagens retter til tre retters middag a-la-carte. Prøv vår spesialitet "Street Food Platter" - perfekt til å dele.

  Åpent : man-lør 7-23, søn 12-20.
  Bordbestilling : 38 17 41 17

  Dronningens gate 5

  4610 Kristiansand

  /media/26700/webfrklarsen.jpg

  Frk.Larsen

  Kul café på dagtid. Stemning om kvelden. Hot nattklubb om natten.

  Markens gate 5

  4610 Kristiansand S

  /media/41110/herlig land bilde.jpg

  Herlig land!

  oh my god!, herlig land, restaurant, lunch, cafe, mat og drikke, a la carte,

  Herlig Land er byens møteplass for god mat og drikke. Stedet som beriker tilværelsen for alle som setter pris på en tur på byen i lystig lag. Vi er en kombinasjon av restaurant, café og bar. Nyt utsikten til travle Markens eller Nedre Torv mens du koser deg med internasjonale retter fra vår nye meny. Foruten vår store middagsmeny har vi vår populære lunsjmeny, samt en rekke småretter som er snadder til et godt glass. Herlig Land er et etterlengtet stoppested som gir nye ressurser til alle oppdagelsesreisende i Kristiansand.

  Markensgaten 16, 4611 Kristiansand

  Postboks 194, 4662 Kristiansand

  /media/23174/web-hosnaboen.jpg

  Hos Naboen

  Restaurant, lunsj, a la carte, tapas og gode viner & øl!

  Byens hyggeligste møteplass! Lunsjaffære. Du håper at skiva hjemmefra aldri får greie på hvorfor du ikke åpna matpakka i dag. At du slipper å måtte forklare hvorfor fristelsene Hos Naboen rett og slett var for mange. Og for gode.

  Markens gate 19

  4611 Kristiansand

  /media/38454/lotus.jpg

  Lotus China Grillbar

  Et av mange flotte spisesteder i Kvadraturen.

  Lillemarkens

  4612 Kristiansand

  Luihn

  Restaurant, Spisested

  Et av mange flotte spisesteder i Kvadraturen.

  Rådhusgata 15

  4611 Kristiansand

  /media/37672/web-mcdonalds.jpg

  Mc Donald`s

  Et av mange flotte spisesteder i Kvadraturen.

  Markens gate 11

  4611 Kristiansand S

  /media/21485/web-motherindia.jpg

  Mother India

  Mother India har en meget stor og variert meny, bestående av ulike typer av kjøttretter som kylling,lam, fisk og kongereker.I tillegg til dette har vi også en stor vegetarmeny bestående av ulike type ferske grønnsakstyper, linser og bønner.

  Markensgt. 6

  4612 Kristiansand S

  /media/19503/web-patricks.jpg

  Patricks Pub

  nøgne ø, øl, guiness, irsk pub, god atmosfære, uteservering, pubmat

  På Patricks Pub finner du god, uformell atmosfære og hyggelig betjening. Vi har byens beste utvalg i øl, som hele tiden tilføres nye og spennende kuriositeter og internasjonale bestselgere. Om det skulle friste med noe å bite i kan vi tilby et stort utvalg av god og rustikk pubmat. Du finner oss i Markensgate 10.

  Markensgaten 10, 4611 Kristiansand

  Postboks 194, 4662 Kristiansand

  /media/63527/peppes uteservering.jpg

  Peppes Pizza

  Spisested, Pizza, Restaurant

  Peppes Pizza er markedsleder i såvel restaurant- som leveringssegmentet, og har bygget opp en solid merkevarestatus gjennom 35 år. Uformell atmosfære, hyggelige omgivelser og en variert og fristende meny er grunnsteiner i Peppes. I tillegg til våre tradisjonelle og udødelige bestselgere, lanserer vi hvert år nye og spennende produkter.

  Gyldenløves gate 7

  4611 Kristiansand

  /media/1179/slakter_sorensen.jpg

  Slakter Sørensen

  restaurant, biff, lunch, lunsj, pub, a la carte, kristiansand

  Byens biffhus! Restaurantens interiør gjenspeiler gamle dagers slakterbutikker, som det i Kristiansand fantes over 20 av! Lokalet er dekorert med effekter fra flere av disse, noe som skaper en perfekt ramme rundt biffmiddagen. Vi har lett land og strand rundt for å finne det beste kjøttet. Matfilosofien vår er klassiske retter laget med omtanke og de beste råvarer. A la carte serveres mandag

  Rådhusgaten 12

  4662 Kristiansand

  Vertshuset Pieder Ro

  Restaurant

  Et av mange flotte spisesteder i Kvadraturen.

  Gravane 10

  4610 Kristiansand

  Kombinat

  Hos oss kan du velge fritt fra vår a la carte meny eller velge en av våre spennende sharing menyer: Den fulle versjonen kaller vi SuperKombi, og den velger man når man skal kose seg. Den består av syv-åtte sharing serveringer. Den forkorta versjonen heter selvfølgelig bare Kombi, den tilsvarer en treretters meny og består av 4-5 serveringer.
  BOOKING: (+47) 38 02 83 30 (fra kl. 11:00)

  Dronningens gate 8

  4665 Kristiansand

  Sjøhuset

  På byens østre havn, i det som opprinnelig er et saltlager fra 1892, holder i dag Restaurant Sjøhuset til. Fra starten av i 1981 har Sjøhuset vært en av de ledende restaurantene i Kristiansand, og er i dag et naturlig valg for så vel representasjon som private anledninger. Restauranten har ca 120 sitteplasser, og sommerstid åpner vi uteserveringen på vår egen brygge. Med nærmere 300 uteplasser kan vi der tilby full à la carte-servering, småretter eller bare en forfriskning. Åpningstider: Man-lør: 15.00-23.00

  Østre Strandgate 12 A

  4610 KRISTIANSAND

  Bakgården Både &

  Pub, Mat, fotball

  Både & er en klassisk pub hvor vi serverer skikkelig pubmat og solid norsk husmannskost. Er du på farten har vi egen take away meny. Vi har en rekke både spennende og tradisjonelle retter på menyen. Du skal spise like godt her som ellers på Bakgården! Du kan nyte et bredt utvalg av drikke med alle rettigheter. Utvalgte fotballkamper vises på storskjerm. Åpent alle dager.

  Tolbodgata 5

  4611 Kristiansand

  /media/63087/test-forside.jpg

  Food Asylum

  sushi, gourmet, restaurant

  Navnet er FOOD ASYLUM – sticks’n'sushi. Og det er en grunn til det.Vi vil gjennom navnet fortelle at vi tar dette på største alvor. For oss markerer navnet et løfte – til deg som kunde, gjest og besøkende. Vi serverer Sushi hvor klassisk japansk håndverk smeltes sammen med moderne smaker. På kvalitet er vi kompromissløse, og vi rikker oss ikke.

  Markensgate 9

  4610 Kristiansand

  /media/65576/lotus 2012[1].jpg

  LOTUS China Grillbar

  Lotus er anerkjent i Kristiansand for god kvalitetsmat og nytelse i restaurant eller som takeaway. Menyen er preget av tradisjonelle og smaksfulle kinaretter. Vi holder til i moderne lokaliteter i Lillemarkens. Inngang fra Vestre Strandgate eller Markensgate. Velkommen

  Vestre Strandgate 26

  4611 Kristiansand

  Tollboden - Burger Bordello

  Cocktails & Music på hjørnet av Markens/Dronningensgt.
  Tollboden Burger Bordello og Papito har flyttet sammen. Nå kan du velge mellom byens beste burgere, tex mex og drinker med høy partyfaktor.
  Våre DJ`s sprer gode rytmer flere dager i uken.

  Markensgt. 8

  4614 Kristiansand

  Scandic Kristiansand Bystranda

  Scandic Kristiansand Bystranda ligger midt på idylliske "Bystranda” i Kristiansand. Fra stranden er det kun noen minutters gange til byens hovedgate. Fra hotellet vil man ha en fantastisk utsikt over den norske skjærgården, både fra hotellets rom og restaurant.

  Scandic Kristiansand Bystranda er et hotell som har noe for alle. Hotellet ligger vegg-i-vegg med Aquarama, som blant annet har et badeland, treningssenter og spa. Scandic Kristiansand Bystranda har 229 rom, 814 senger og en konferanseavdeling for opptil 300 personer.

  Østre Strandgate 74

  4608 Kristiansand

  Bølgen & Moi

  Kjekt til på solsiden.

  «Sørlandets beste restaurant finner du på den restaurerte fiskebryggen i Kristiansand, ved starten på Odderøya. Her ligger vi kjekt til på solsiden og i le for vinden, omgitt av flotte brygger og koselig trehusbebyggelse. Om sommeren er det et yrende båtliv her. Foruten nydelig mat og vin, er det den fantastiske beliggenheten som skiller oss fra de andre».
  - Daglig leder Stian Tungland

  Sjølystveien 1 A - Fiskebrygga

  La Famiglia

  Familiedrevet, folkelig, raus og autentisk italiensk restaurant - som skal servere og sjarmere Kristiansands kvinner og menn med ekte hjemmelaget mat.

  Vestre Strandgate 22

  4611 Kristiansand

  Big Horn Steakhouse

  Vår Big Horn Steak House restaurant i Kristiansand åpnet sine dører i november 2000. Lokalene er nyoppusset i 2014 i stilrent interiør som gir en lun atmosfære. Et hyggelig spisested som passer for de fleste anledninger; middag med familie og venner så vel som forretningsmiddager, møtevirksomhet og kurs.

  Restauranten er en del av restauranthuset Rederiet med barer og nattklubb som kan oppleves både før og etter et uforglemmelig måltid. Her finnes trivelige lokaler som står til gjestens disposisjon, kostnadsfritt, enten man vil ha servering eller bare trekke seg tilbake, slappe av og være seg selv sammen med gode venner.

  VELKOMMEN TIL OSS!

  Vestre Strandgate 12

  4610 Kristiansand

  Jonas B

  Mye mer enn bare god mat og drikke!

  Hvis dere ikke helt har bestemt dere – italiensk eller amerikansk på menyen, da ligger løsningen hos oss – midt på torvet i Kristiansand. Hos Jonas B. får du det beste fra to verdener – pizza og pasta, men også mange andre spennende retter du kanskje ikke tenker på før du får dem presentert i menyen.

  Vel innenfor dørene vil du oppleve musikk og interiør fra et lite stykke utland. Men for all del – vil du nyte maten og folkelivet ute, er det god plass på uteserveringen.

  Nedre Torv - Rådhusgaten 10

  4610 Kristiansand

  Bellini

  Italiensk restaurant og deli.
  Hjemmebakt brød, deilig italiensk pizza og paste, skinker, oster og småretter.

  Markensgate 8c

  Markensgate 8c

  Subway

  Nederst i Lillemarkens finner du en stor flott Subway restaurant. Subway har blitt det ledende valget for folk som ønsker raske, herlige måltider som hele familien kan nyte. Ferskt, sunt og veldig godt!

  Lillemarkens

  4664 Kristiansand

  Jordbærpikene

  Jordbærpikene gir deg en rolig stund i en hektisk hverdag.
  Vi serverer hjemmelaget kvalitet basert på førsteklasses råvarer, tilberedt i kafeens kjøkken. Vi byr på kaker og bakverk etter egne oppskrifter, friske salater, pai og påsmurt mat inspirert av varmere himmelstrøk. Hos oss får du også kaffe av beste kvalitet. I tillegg til vår egen kaffe kan du også nyte et stort utvalg drikker laget med vår egen espresso fra Italia.

  Sandens

  Tollbodgaten 8

  Monsoon

  Det asiatiske kjøkkenet er både tradisjonsrikt og innovativt og nøkkelen ligger alltid i de gode råvarene. Med inspirasjon fra det Sørøst-Asiatiske kjøkken, kombinert med gode, kortreiste råvarer ønsker Monsoon å bringe et lite stykke Asiatisk Fusion til Kristiansand.

  Rådhusgaten 12 / Torvet


Tilbake til oversikt