Bakgården bar og restaurant

  Tapas - med spesialiteter innen rike oster, skinker og pølser. bar, nattklubb, restaurant, uteliv, Tapas

  Bakgårdens gir deg personlig service, bredt utvalg, god atmosfære og kvalitet i alle ledd! Med et sortiment på 800 forskjellige flasker, og prisbelønte bartendere i nasjonale og internasjonale konkurranser, ligger vi i toppsjiktet som en av Norges mest spennende barer. Vår største satsing innen mat serveres på en hjemmespikket trefjøl

  Tollbodgata 5, 4611 Kristiansand

  Pb. 77, 4662 Kristiansand

  /media/26700/webfrklarsen.jpg

  Frk.Larsen

  Kul café på dagtid. Stemning om kvelden. Hot nattklubb om natten.

  Markens gate 5

  4610 Kristiansand S

  /media/41110/herlig land bilde.jpg

  Herlig land!

  oh my god!, herlig land, restaurant, lunch, cafe, mat og drikke, a la carte,

  Herlig Land er byens møteplass for god mat og drikke. Stedet som beriker tilværelsen for alle som setter pris på en tur på byen i lystig lag. Vi er en kombinasjon av restaurant, café og bar. Nyt utsikten til travle Markens eller Nedre Torv mens du koser deg med internasjonale retter fra vår nye meny. Foruten vår store middagsmeny har vi vår populære lunsjmeny, samt en rekke småretter som er snadder til et godt glass. Herlig Land er et etterlengtet stoppested som gir nye ressurser til alle oppdagelsesreisende i Kristiansand.

  Markensgaten 16, 4611 Kristiansand

  Postboks 194, 4662 Kristiansand

  /media/23174/web-hosnaboen.jpg

  Hos Naboen

  Restaurant, lunsj, a la carte, tapas og gode viner & øl!

  Byens hyggeligste møteplass! Lunsjaffære. Du håper at skiva hjemmefra aldri får greie på hvorfor du ikke åpna matpakka i dag. At du slipper å måtte forklare hvorfor fristelsene Hos Naboen rett og slett var for mange. Og for gode.

  Markens gate 19

  4611 Kristiansand

  /media/19503/web-patricks.jpg

  Patricks Pub

  nøgne ø, øl, guiness, irsk pub, god atmosfære, uteservering, pubmat

  På Patricks Pub finner du god, uformell atmosfære og hyggelig betjening. Vi har byens beste utvalg i øl, som hele tiden tilføres nye og spennende kuriositeter og internasjonale bestselgere. Om det skulle friste med noe å bite i kan vi tilby et stort utvalg av god og rustikk pubmat. Du finner oss i Markensgate 10.

  Markensgaten 10, 4611 Kristiansand

  Postboks 194, 4662 Kristiansand

  /media/1179/slakter_sorensen.jpg

  Slakter Sørensen

  restaurant, biff, lunch, lunsj, pub, a la carte, kristiansand

  Byens biffhus! Restaurantens interiør gjenspeiler gamle dagers slakterbutikker, som det i Kristiansand fantes over 20 av! Lokalet er dekorert med effekter fra flere av disse, noe som skaper en perfekt ramme rundt biffmiddagen. Vi har lett land og strand rundt for å finne det beste kjøttet. Matfilosofien vår er klassiske retter laget med omtanke og de beste råvarer. A la carte serveres mandag

  Rådhusgaten 12

  4662 Kristiansand

  Vertshuset Pieder Ro

  Restaurant

  Et av mange flotte spisesteder i Kvadraturen.

  Gravane 10

  4610 Kristiansand

  Kombinat

  Hos oss kan du velge fritt fra vår a la carte meny eller velge en av våre spennende sharing menyer: Den fulle versjonen kaller vi SuperKombi, og den velger man når man skal kose seg. Den består av syv-åtte sharing serveringer. Den forkorta versjonen heter selvfølgelig bare Kombi, den tilsvarer en treretters meny og består av 4-5 serveringer.
  BOOKING: (+47) 38 02 83 30 (fra kl. 11:00)

  Dronningens gate 8

  4665 Kristiansand

  Sjøhuset

  På byens østre havn, i det som opprinnelig er et saltlager fra 1892, holder i dag Restaurant Sjøhuset til. Fra starten av i 1981 har Sjøhuset vært en av de ledende restaurantene i Kristiansand, og er i dag et naturlig valg for så vel representasjon som private anledninger. Restauranten har ca 120 sitteplasser, og sommerstid åpner vi uteserveringen på vår egen brygge. Med nærmere 300 uteplasser kan vi der tilby full à la carte-servering, småretter eller bare en forfriskning. Åpningstider: Man-lør: 15.00-23.00

  Østre Strandgate 12 A

  4610 KRISTIANSAND

  Telfords Pub

  Pub, Øl, Vin

  Tradisjonsrik pub med folkelig personale. Øl og vin. Åpningstider: Man - lør kl. 1400 - 0200

  Vestre Strandgate 7

  4610 Kristiansand

  Bakgården Både &

  Pub, Mat, fotball

  Både & er en klassisk pub hvor vi serverer skikkelig pubmat og solid norsk husmannskost. Er du på farten har vi egen take away meny. Vi har en rekke både spennende og tradisjonelle retter på menyen. Du skal spise like godt her som ellers på Bakgården! Du kan nyte et bredt utvalg av drikke med alle rettigheter. Utvalgte fotballkamper vises på storskjerm. Åpent alle dager.

  Tolbodgata 5

  4611 Kristiansand

  Tollboden - Burger Bordello

  Cocktails & Music på hjørnet av Markens/Dronningensgt.
  Tollboden Burger Bordello og Papito har flyttet sammen. Nå kan du velge mellom byens beste burgere, tex mex og drinker med høy partyfaktor.
  Våre DJ`s sprer gode rytmer flere dager i uken.

  Markensgt. 8

  4614 Kristiansand

  Bølgen & Moi

  Kjekt til på solsiden.

  «Sørlandets beste restaurant finner du på den restaurerte fiskebryggen i Kristiansand, ved starten på Odderøya. Her ligger vi kjekt til på solsiden og i le for vinden, omgitt av flotte brygger og koselig trehusbebyggelse. Om sommeren er det et yrende båtliv her. Foruten nydelig mat og vin, er det den fantastiske beliggenheten som skiller oss fra de andre».
  - Daglig leder Stian Tungland

  Sjølystveien 1 A - Fiskebrygga

  La Famiglia

  Familiedrevet, folkelig, raus og autentisk italiensk restaurant - som skal servere og sjarmere Kristiansands kvinner og menn med ekte hjemmelaget mat.

  Vestre Strandgate 22

  4611 Kristiansand

  Big Horn Steakhouse

  Vår Big Horn Steak House restaurant i Kristiansand åpnet sine dører i november 2000. Lokalene er nyoppusset i 2014 i stilrent interiør som gir en lun atmosfære. Et hyggelig spisested som passer for de fleste anledninger; middag med familie og venner så vel som forretningsmiddager, møtevirksomhet og kurs.

  Restauranten er en del av restauranthuset Rederiet med barer og nattklubb som kan oppleves både før og etter et uforglemmelig måltid. Her finnes trivelige lokaler som står til gjestens disposisjon, kostnadsfritt, enten man vil ha servering eller bare trekke seg tilbake, slappe av og være seg selv sammen med gode venner.

  VELKOMMEN TIL OSS!

  Vestre Strandgate 12

  4610 Kristiansand

  Jonas B

  Mye mer enn bare god mat og drikke!

  Hvis dere ikke helt har bestemt dere – italiensk eller amerikansk på menyen, da ligger løsningen hos oss – midt på torvet i Kristiansand. Hos Jonas B. får du det beste fra to verdener – pizza og pasta, men også mange andre spennende retter du kanskje ikke tenker på før du får dem presentert i menyen.

  Vel innenfor dørene vil du oppleve musikk og interiør fra et lite stykke utland. Men for all del – vil du nyte maten og folkelivet ute, er det god plass på uteserveringen.

  Nedre Torv - Rådhusgaten 10

  4610 Kristiansand

  Monsoon

  Det asiatiske kjøkkenet er både tradisjonsrikt og innovativt og nøkkelen ligger alltid i de gode råvarene. Med inspirasjon fra det Sørøst-Asiatiske kjøkken, kombinert med gode, kortreiste råvarer ønsker Monsoon å bringe et lite stykke Asiatisk Fusion til Kristiansand.

  Rådhusgaten 12 / Torvet


Tilbake til oversikt