Vivo Bokhandel

  Velkommen til en hyggelig handel. Vivo Kristiansand er landsdelens største bokhandel, med alt av litterære nyheter. Vi har også landets største og mest velassorterte kristne bokhandel. Hos oss finner du Ringo Leketøysavdeling, en flott Vivo Kaffebar, en stor interiør og hobbyavdeling og nå også garnet Knit at Home fra House of Yarn. Åpningstider hverdager 10-18, lørdag 10-16. Velkommen inn for en hyggelig handel!

  Markens gt 42

  GameStop

  Markens gate 22

  4611 Kristiansand

  /media/64831/skjermbilde 2012-07-04 kl. 09.47.40.png

  GAMEZONE AS

  Gamezone, spill, playstation, data, pc, xbox, rollespill, Fantasy

  Alt av spill

  Dronninensgate 12, 4610 Kristiansand

  Serviceboks 646

  Hi-Fi Klubben Kristiansand

  Samsung, NAD, Denon, Dali, Panasonics, stereo, TV, flatskjerm, surround, hjemmekino, projektor

  Hi-Fi Klubben er Nordens største lyd og bildebutikk kjede. I tillegg til markedets mest konkurransedyktige priser, kan vi også tilby entusiasme, rådgiving, service og trygghet i særklasse. I Kristiansand har vi en dyktig stab med entusiaster som brenner for å gi deg de beste opplevelser på lyd og bilde. Du finner oss i Kirkegaten 9 (Sandens bygget).

  Kirkegaten 9

  Kirkegaten 9

  Ark Markens

  Ark Bokhandel AS består av 101 butikker fra Alta i nord til Kristiansand i sør. Ark er en moderne og aktiv bokhandelkjede som først og fremst har fokus på kundenes behov. Medarbeiderne elsker bøker og ønsker å formidle denne kjærligheten. Hos oss skal du finne de bøkene som selger best og er mest aktuelle, samtidig som du skal få et mangfold av inspirasjon, tips og ideer.

  Markensgate 31

  4611 Kristiansand


Tilbake til oversikt