Bellini

  Italiensk restaurant og deli.
  Hjemmebakt brød, deilig italiensk pizza og paste, skinker, oster og småretter.

  Markensgate 8c

  Markensgate 8c

  Camillo Bastrup

  Kaffe Shop, Cafe

  En av mange flotte butikker i Kvadraturen.

  Markensgate 53

  4664 Kristiansand, Pb. 376

  Dampbageriet

  Cafe, Bakeri

  Velkommen til Dampen! Hovedutsalget vårt finner du sentralt plassert i Rådhusgaten 5. Vi ønsker å gi deg en god opplevelse. Ferskt bakverk, tilberedt med de beste råvarer på godt tradisjonelt håndverksmessig vis. Våre utsalsteder preges av lun god atmosfære og med glimt i øyet ønsker vi å servere deg deilige fristelser som setter smak på dagen. Hos oss kan du unne deg en sunn frokost eller lunsj fristelse, herlig gjærbakst, et godt håndverksbrød eller et deilig stykke kake.

  Rådhusgata 5, 4611 Kristiansand

  Pb. 376, 4664 Kristiansand

  Drømmeplassen

  Cafe, Bakeri, Konditori

  På Drømmeplassen baker vi brød og kaker fra bunnen - med god tid og gode råvarer. Vi steker brødene i vår vedfyrte steinovn - og serverer også mange typer kaffe, salater, sandwich, mange typer kake og masse god gjærbakst.

  Skippergata 26

  4611 Kristiansand

  Edgars bakeri

  Edgars bakeri satser nå i Kristiansand, og starter opp med nytt utsalgssted i Markensgate 20.

  Godt håndverk utvikles gjennom generasjoner. Edgars bakeri opplyser om at de bruker de beste teknikker, gode maskiner og nennsom hånd. Når de velger hånd fremfor maskin, er det fordi det gir best resultat. Andre ganger bruker de maskin og hånd når det er mest effektivt. Ikke på bekostning av kvalitet, men av respekt for ikke å påføre kunden unødvendige kostnader for manglende kompetanse.

  Når Edgars bakeri baker direkte på steinhellen i ovnen, skjer det noe magisk. Du vil garantert merke det om det er kaneldrømmen, eller et steinovnsbakt brød. Slike opplevelser skiller håndverk fra industri.

  Caféen i Markensgate blir bakeriet 6. filial på Sørlandet.

  Markensgate 20

  4610 Kristiansand

  Fiskeeksperten Lillemarkens

  Fiskeutsalg

  Lillemarkens er en fisk-og delikatessebutikk med god personlig service og hvor vi tilbyr alt fra den enkle fiskemiddag til det beste gourmetmåltid.
  Vi har alltid det gode tilbehøret på lager! Hos oss får du fersk fisk og skalldyr hver eneste dag. (vær- og fangstforbehold). Vi har et stort utvalg av Husets ferdigretter og sauser, Husets hjemmerøkte laks og et bra utvalg lokale råvarer! Vi har også eksklusivt viltkjøtt fra alle verdensdeler i vårt sortiment. Velkommen innom til en hyggelig matprat, råd og tips!

  Lillemarkens

  4610 Kristiansand

  /media/26700/webfrklarsen.jpg

  Frk.Larsen

  Kul café på dagtid. Stemning om kvelden. Hot nattklubb om natten.

  Markens gate 5

  4610 Kristiansand S

  Geheb Conditori

  brød,boller,kaffe,kake,bløtkake,cappucino,baguette,rundstykke,wienerbrød,påsmurt,

  Butikken i Markensgate 6 er vårt hovedutsalg. Vi kan tilby et stort utvalg av brød, kaker, smurt mat og kaffe. Ønsker du å hvile bena litt, kan du sitte ned i cafeavdelingen og kose deg med en kake og en kopp kaffe. Vi kan også tilby et glass vin om du måtte ønske det. Går du i Markens er du aldri langt unna Geheb Conditori. Velkommen!

  MARKENSGATE 6

  4610 KRISTIANSAND

  Jordbærpikene

  Jordbærpikene gir deg en rolig stund i en hektisk hverdag.
  Vi serverer hjemmelaget kvalitet basert på førsteklasses råvarer, tilberedt i kafeens kjøkken. Vi byr på kaker og bakverk etter egne oppskrifter, friske salater, pai og påsmurt mat inspirert av varmere himmelstrøk. Hos oss får du også kaffe av beste kvalitet. I tillegg til vår egen kaffe kan du også nyte et stort utvalg drikker laget med vår egen espresso fra Italia.

  Sandens

  Tollbodgaten 8

  KILDEN - Teater- og konserthus for Sørlandet

  billetter, forestilling, konserter, skuespiller, figurteater, scene, lys, lyd, teater, kilden

  Kilden Teater- og Konserthus for Sørlandet er hjem for Agder Teater, Kristiansand Symfoniorkester og Opera Sør. Sammen med Kulturdriften og Kilden Konferanse skal Sørlandets kulturelle kraftsentrum sørge for berøring og begeistring i bredde og kvalitet.

  Sjølystveien 2, 4610 Kristiansand

  Kiwi Markens

  Daglivare,post i butikk

  Daglivarebutikk med lave priser.

  Markensgate

  Postboks 3001 4672 Kristiansand

  Kiwi Torvet

  Dagligvarebutikk med lave priser.

  Kirkegata 14

  4611 Kristiansand

  Kjerstis Kjøkken

  Hos oss får du gode, hjemmelagde kaker og varmretter i flotte lokaler i et fredet hus fra 1737. Vi har mye godt å by på fra Kjerstis kjøkken, og utvalget varierer litt fra dag til dag. Du kan være trygg på at vi alltid har deilige hjemmebakte kaker, skikkelig god kaffe og både øl og vin. Suppe, smurt mat og varme retter vil det også være på menyen hver dag. Vi tilbyr, og kan skreddesy, til lukkete selskaper.

  Velkommen til en koselig opplevelse hos oss.

  Skippergata 43

  4611 Kristiansand

  /media/46869/dsc_3456-1.jpg

  Kjøkkenskapet brød og pålegg

  Cafe, Bakeri

  Sandwichbar, salater og supper - Catering.Vi i Kjøkkenskapet ønsker at du som gjest skal få dagens beste opplevelse, både av oss som står bak disken, og av maten vi serverer. Vår lidenskap er mat! Vårt mål er å lage deilig og sunn mat helt fra bunnen av. Vi kjøper ikke halvfabrikat, men har kokker og bakere som produserer med hjertet og kjærlighet for faget! Brødet kommer fra vårt søsterselskap Lille Bageri. Her baker vi på gamlemåten, hvert brød for hånd, uten snev av bakehjelpemidler, fett eller sukker. Vi tror at både du og kroppen din vil merke forskjellen når du spiser hos oss! Og hvis du er både mett og fornøyd når du går, så har vi gjort det vi er her for. Velbekomme!

  Lillemarkens og Aquarama

  4611 Kristiansand

  /media/53070/soren.jpg

  Søren Kristensen Bakeri

  Bakeri

  Søren Kristensen er kjent i byen for sitt gode bakverk. Vi har produsert bakverk i alle varianter til byens innbyggere siden starten i 1909. Du finner oss på hjørnet av Dronningensgate og Holbergsgate. Vi har spesialisert oss innen produksjon av bløtkaker. Alle som skal ha selskap, bursdag, bryllup eller bare har en eller annen anledning der bløtkaken bare MÅ være med, bør ta en tur ned til oss.

  Dronningens gate 67

  4610 Kristiansand

  /media/38454/lotus.jpg

  Lotus China Grillbar

  Et av mange flotte spisesteder i Kvadraturen.

  Lillemarkens

  4612 Kristiansand

  /media/37672/web-mcdonalds.jpg

  Mc Donald`s

  Et av mange flotte spisesteder i Kvadraturen.

  Markens gate 11

  4611 Kristiansand S

  Meny Torvet

  Byens flotteste kolonialforretning ligger i Torvkvartalet og kan skilte med Kvadraturens største dagligvareutvalg samt 25 meter med ferskvaredisker. Profesjonelle kokker og slaktere hjelper deg gjerne med å finne svaret på verdens vanskeligste spørsmål; hva skal vi ha til middag i dag? Vil du lage mat fra bunnen av, så får du tips om retter, tilbehør og tilberedning.

  Vil du ha noe lettvint, finnes det en egen Take Away-avdeling og disk med Heat and Eat. Og er du i det ekstra sunne hjørnet, kan du kjøpe dagsferske salater eller mikse din egen variant i salatbaren.

  Sørlandets råeste ferskvarebutikk finner du midt i Kvadraturen, i underetasjen i det nye Torvkvartalet midt i Markens. Parkerer du i Torvparkeringen, så kan du gå direkte fra parkeringshuset og inn i vår store MENY butikk!

  Torvkvartalet - Markensgate 16

  4611 Kristiansand

  Museumskafeen på Sørlandets kunstmuseum

  Her kan du ta en pause i museumsbesøket, lese dagens avis i fred og ro eller treffe venner. På menyen står smakfulle lunsjretter, som varm pai, panini, eller salat. Åpningstider: Man - lør kl. 1200 - 1700 Søndag kl. 1200 - 1600

  Skippergata 24b

  4611 Kristiansand

  /media/46406/narvesen.jpg

  Narvesen, Sandens

  Kiosk

  En av mange flotte butikker i Kvadraturen.

  Sandens, Tollbodgata 16

  4611 Kristiansand

  /media/27145/parko.jpg

  Parko A/S

  Parkering, parkeringshus, bensinstasjon , døgnåpent, tilhenger, tilhengerutleie, dekk , bilvask, polering , service

  Døgnåpen bensinstasjon med matservering hele døgnet.Video overvåket parkeringshus,vaskehall med selvvask og vaskemaskin. Verksted åpent 08:00 - 16:00. Vi tilbyr: Dekkservice, bilpleie,oljeskift,bilbatterier og annet.

  Vestre strandgate 13

  4610 Kristiansand

  /media/63527/peppes uteservering.jpg

  Peppes Pizza

  Spisested, Pizza, Restaurant

  Peppes Pizza er markedsleder i såvel restaurant- som leveringssegmentet, og har bygget opp en solid merkevarestatus gjennom 35 år. Uformell atmosfære, hyggelige omgivelser og en variert og fristende meny er grunnsteiner i Peppes. I tillegg til våre tradisjonelle og udødelige bestselgere, lanserer vi hvert år nye og spennende produkter.

  Gyldenløves gate 7

  4611 Kristiansand

  Scandic Kristiansand Bystranda

  Scandic Kristiansand Bystranda ligger midt på idylliske "Bystranda” i Kristiansand. Fra stranden er det kun noen minutters gange til byens hovedgate. Fra hotellet vil man ha en fantastisk utsikt over den norske skjærgården, både fra hotellets rom og restaurant.

  Scandic Kristiansand Bystranda er et hotell som har noe for alle. Hotellet ligger vegg-i-vegg med Aquarama, som blant annet har et badeland, treningssenter og spa. Scandic Kristiansand Bystranda har 229 rom, 814 senger og en konferanseavdeling for opptil 300 personer.

  Østre Strandgate 74

  4608 Kristiansand

  Smak av Norge - Hotel Norge

  Cafe, Restaurant, Servering

  Smak av Norge finner du i Hotell Norge, sentralt plassert i Dronningensgate.
  Her kan man spise frokost, lunsj, småretter og middag. Menyen inneholder alt fra rimelige og raske dagens retter til tre retters middag a-la-carte. Prøv vår spesialitet "Street Food Platter" - perfekt til å dele.

  Åpent : man-lør 7-23, søn 12-20.
  Bordbestilling : 38 17 41 17

  Dronningens gate 5

  4610 Kristiansand

  /media/40567/blomsterbilder snadderkiosken 005.jpg

  Snadderkiosken Tangen AS

  Tangenburger, Milkshake, Pølser, Middagsretter, Pizza

  Snadderkiosken er byens eldste gatekjøkken, som raskt nærmer seg 60 år. Hele veien har vi jobbet for at våre kunder skal få rask og hyggelig betjening og produkter av høy kvalitet, i rene og trivelige omgivelser. Vi har en stor og variert meny, med alt fra kjøttkaker, fisk og lever i fløtesaus til pølser, pizza og hamburgere.Det som skiller oss mest fra andre gatekjøkken, er at vi ikke har frityr.

  Tangen 1

  4610 Kristiansand

  Subway

  Nederst i Lillemarkens finner du en stor flott Subway restaurant. Subway har blitt det ledende valget for folk som ønsker raske, herlige måltider som hele familien kan nyte. Ferskt, sunt og veldig godt!

  Lillemarkens

  4664 Kristiansand

  SVAL gelato og kaffe

  SVAL gelato og kaffe nederst i Markens serverer nydelig kaffe i alle varianter, fersk gelato med de beste råvarer fra lokale leverandører. Vi har også cookies og hjemmelaget sjokolade, og gode velsmakende lunsjretter.

  All iskrem er hjemmelaget på stedet, etter hemmelig italiensk oppskrift (derav "gelato").

  Stedet for deg som elsker iskrem og god kaffe, eller rett og slett bare vil ha en kopp kakao eller te med en god bagel til :).

  Markensgate 9

  Markensgate 9

  /media/60304/skjermbilde 2012-02-03 kl. 10.00.19.png

  Torgrim Hansen AS

  bakeri, konditori

  I over 100 år har vi kontrollert brødmarkedet i Kristiansand. Egne oppskrifter på brød og kaker, bakt i en hjemmelaget steinovn, gir våre kunder en stor opplevelse hver gang. Gjennom fem generasjon er Torgrims fremdeles i ekspansjon. Med kjærlighet for god mat, fortsetter vi å gjøre rent mel om til smakfulle produkter.

  Henrik Wergelandsgate 50

  4612 Kristiansand

  Will I juice

  Har du prøvd will.i.juice? I byen din, nærmere bestemt i gyldenløvesgate 11, Kristiansand, er det vokst frem et rendyrket konsept i form av en juice & smoothie kafe som tilbyr velsmakende og næringsrik mat & drikke.

  På will.i.juice får du som gjest fersk juice, smoothie, sandwicher, salater, wraps, nytraktet kaffe (v60) og et bredt utvalg te basert på råvarer av høy kvalitet.

  Hjertelig velkommen :)

  Gyldenløvesgate 11

  4611 Kristiansand


Tilbake til oversikt