Lillemarkens

  Kjøpesenter

  Lillemarkens kjøpesenter. Vi ligger midt i Kvadraturen i Kristiansand, i det mest attraktive området av Kristiansands gågate, Markensgaten, og byr på 30 butikker i en god miks av nisjebutikker og tyngre kjeder. Her handler du i en hyggelig atmosfære i all slags vær og slapper av med en smakfull lunch eller tar en varmrett med deg hjem. Eget parkeringshus.

  Markens gate 25 B, 4611 Kristiansand

  Pb. 684, 4666 Kristiansand

  Sandens

  Kjøpesenter, shopping, café, parkering, gavekort, klesbutikker, optiker, gullsmed, apotek,

  Sandens er motehuset i Markens. Vi ligger lett tilgjengelig midt i Kristiansand sentrum, med inngang fra Markensgate 10 og Kirkegata 13. Med sine 35 butikker, fordelt på 3 etasjer, er Sandens det største kjøpesenteret i Kvadraturen. I tillegg til mange flotte butikker innen mote og klær, så har vi minibank, apotek, gullsmed, optiker, leketøysbutikk, sportsbutikk og Clas Ohlsson, samt spisesteder. På Sandens får du den beste shoppingopplevelsen og byen på kjøpet!

  Markensgate 10

  Postboks 173, 4610 Kristiansand

  Slottet

  kjøpesenter, parkeringshus, gavekort, klær, sko, reiseeffekter, cafè, blomster, apotek, smykker,

  Slottet Shoppingsenter har beliggenhet øverst i markens, og har ett stort utvalg forskjellige butikker innen klær og mote, interiør, reiseeffekter, cafè, blomster, apotek, gullsmed, kosmetikk m.m. Senteret har de senere år vært igjennom en betydelig oppgradering, og oktober 2013 fremstår Senteret komplett med nye butikker som HØYER og Hennes & Mauritz Home. Det er 420 parkeringsplasser i tilknyting til shoppingsenteret. Åpningstider: hverdager 09- 19, lørdag 10- 17

  Tordenskjoldsgt.9

  4612 kristiansand


Tilbake til oversikt