DNB

  Bank. Finans, Eiendom

  DNB åpnet i nye og fine lokaliteter i Markensgate 19 i år 2014. DNB er Norges største og et av Nordens største finanskonsern målt etter markedsverdi. Med et komplett tilbud av finansielle tjenester, tilbyr vi blant annet lån, sparing, rådgivning, forsikring og pensjon for personkunder og bedriftskunder.

  Gjennom bankkontorer over hele Norge, post i butikk, bank i butikk, telefonbank, nettbank, apper, mobiltjenester og internasjonale kontorer er vi tilstede der kunden er.

  Nytt er at DNB satser på lørdagsåpent 10-16, og at banken også utvider åpningstidene på ettermiddagen til klokka 18.

  Markens gate 19

  4611 Kristiansand

  /media/2473/eiendomsmegler_1.jpg

  EiendomsMegler 1

  Megler

  En av mange flotte tilbud i Kvadraturen.

  Markens gate 8, 4611 Kristiansand

  Pb. 196, 4662 Kristiansand

  Handelsbanken

  Bank, Finans

  En av mange flotte tilbud i Kvadraturen.

  Henrik Wergelandsgate 5, 4612 Kristiansand

  4665 Kristiansand, Pb. 575

  Meglerhuset Sædberg

  Eiendom

  Meglerhuset Sædberg ble grunnlagt av eiendomsmegler Gustav J. Sædberg i 1960 og hadde som formål å drive eiendomsmegling, regnskap- og revisjonskontor, samt forsikringsagentur.
  I 1998 skjedde det et generasjonsskifte i firmaet da grunnlegger Gustav J. Sædberg trakk seg tilbake. Hans fire barn overtok som eiere og disse driver fremdeles firmaet videre.

  Firmaet har vært sterkt engasjert i noen av leilighetsprosjektene som man har hatt i Kristiansand de siste år – herunder Kjøita Park, Tordenskjolds Hus, Kuholmsveien Terrasse og Promenadebygget Kjøita.

  Meglerhuset Sædberg er også medeier i firmaet Næringsmegleren Sædberg og Hodne som tilbyr høy kompetanse for salg eller utleie av næringseiendommer.

  Våre 7 verdiene er: Grundighet - Kompetanse - Lokalkunnskap - Erfaring - Høflighet - Tillit - Entusiasme

  Ta kontakt, og vi hjelper deg med riktig løsning!

  Markens gate 4 B, 4610 Kristiansand

  Pb. 238, 4663 Kristiansand

  /media/19024/web-nordea.jpg

  Nordea

  Bank, Finans

  En av mange flotte tilbud i Kvadraturen.

  Markens gate 16, 4611 Kristiansand

  Pb. 202, 4662 Kristiansand

  Næringsmegleren Sædberg & Hodne

  Eiendom

  Næringsmegleren Sædberg & Hodne AS ble etablert i 2001 og består av åtte fremoverlente og høyt kvalifiserte medarbeidere. Vi er Sørlandets eneste eiendomsmegler som utelukkende fokuserer på nærings-eiendommer. Kontoret ligger i Kristiansand, men vårt geografiske nedslagsfelt er hele Agder. Næringsmeglerens visjon er å inspirere og bidra til verdiskapning på Sørlandet. Det oppnår vi blant annet ved å være et naturlig møtested for virksomheter som skal kjøpe, selge, leie eller leie ut næringseiendom. Spør oss om næringseiendom på Sørlandet – vår kompetanse, erfaring og brede kontaktnett er din garanti for en grundig, ryddig og lønnsom eiendomshandel. Næringsmegleren er riktig adresse for gode forretninger.

  Tollbodgata 8, 4611 Kristiansand

  Pb. 629, 4665 Kristiansand

  Sparebanken Sør

  Bank, penger, verdier, kort, minibank, IK Start, fotball, sport, Markens

  Sørlandets største sparebank. Hovedsponsor til Sørlandets stolthet, IK Start. Hvis du mener at Når hjertet banker for Sørlandet er noe du mener er viktig, da er vi banken for deg. Vi tilbyr alle kjente banktjenester, forsikring av liv og helse, og selvfølgelig skadeforsikring. God betingelser og lett tilgjengelig for alle som ønsker er bank som er opptatt av dine verdier.

  Nedre Torv

  Postboks 577


Tilbake til oversikt